Spirende samtale

Park Nights i London
I serien Park Nights i Royal Park of Kensington Gardens, ved Serpentine Galleries i London, vil konversasjonen den 19.august dreie seg om sosiologen Zygmunt Bauman, i samtale om sitt mesterverk Flytende modernitet, orginaltittel Liquid Life (2000), den 19.august.
I herStay performance Sketches for Spring (2011 – 7011), leses verket opp mot bl.a. nettopp boken Flytende modernitet, i serien fra Botanisk Have i Oslo, med 11 forestillinger der i 2012, og danner slik én grobunn og én innfallsport til verket.
 
Havekonversasjoner
herStay tilbyr havekonversasjoner i sammenheng med sin performance Sketches for Spring, en forestilling med fornyet site-spesific innhold gitt de ulike botaniske sammenhenger, i den tilhørende post-verk samtaleserien Lysthuskonversasjoner/ Pavillion Theories, hvor publikum danner sittende eller stående konversasjoner med hverandre, utøvende og inviterte gjester, i regi av en kultiverende ledelse. Samtalen gis rom umiddelbart etter performance, innen en bestemt tidsramme på 20 minutter.
Å nå bivåne forfatteren Bauman i have-samtale om sitt litterære verk, ansees slik som en naturlig forlengelse av verket Sketches for Spring med påfølgende Lysthuskonversasjoner, sett i en større sammenheng.
Frø som sås spres med vinden, danner nye vekstforum, eller oppstår som for første gang et annet sted.
 
Bauman
 
Litteratur:
http://www.serpentinegalleries.org/exhibitions-events/park-nights-2014-zygmunt-bauman
https://www.energica.no/_faglitteratur/sosiologi-og-antropologi/å-tenke-sosiologisk-zygmunt-bauman-9788279350439
http://www.uib.no/arboretet/70448/omvisning-i-japanhagen
http://www.uit.no/tavla/artikkel/306965/unik_danseperformance_i_botanisk_hage
http://en.aktivi.no/event/uio-naturhistorisk-museum-danseforestilling-oslo-er-en-have

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere like this: