Mary Poppins -konnotasjoner

Oslo pop?

Koreografen for Disney-oppsettet av Mary Poppins, som tidligere har jobbet med herStay og Ylvis, Thea Bay, jobber nå for operaspassasjen på Yongstorvets eget Folketeatrets oppsetning av Mary Poppins i Norge, med premiere 17.9

Aparte vs kommers

På den andre siden av byen, jobbes det med språkproblemer, her broken English, som på Grusomhetens Teater, i Dimitry Tyotkons A ferry game. Når man først er innom musical-tankesettet, kanskje denne forestillingen kan sies ikke å ha helt ulik problematikk, som hentet fra Eliza Doolittles i Pygmalion, på et vis?

Men forestillingen A ferry game er intet musikkspill, til tross for sitt elektronika musikalske bakteppe, forestillingen viser seg å utfoldes til en forsåvidt elegant laboratorie sådan, med noen overraskende scener som regissørens ad-hoc monolog i siste akt, og en lett søkt undertøy-fokusering, ut over inttrykksgivende enkelt-prestasjoner og stemnings-skift, 22. august 2015.

Høst 2015

Frem til Poppins-premieren er det nå flere festivaler som går av stabelen i scene-Oslo, så som Stems-festivalen 27.-30.august, Oslo Åpne Hus 11.-12.september, etc.

Litteratur:

http://www.folketeateret.no/Hva-skjer/Mary-Poppins

http://www.grusomhetensteater.no/2015/08/a-ferry-game-grusomhetens-teater-den-22-august-kl-19-00/

http://www.osloåpnehus.no/?portfolio=2014-template-master-5

https://www.facebook.com/StemsArtFestival

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere like this: