Catwalk media

Kunstbevegelsen

Karl Lagerfeld/ Cara-Delevingne

Politisk modelisme

Internasjonale supermodelller som fronter politiske agendaer, er mer og mer vanlig, men byråene og kontrakten hindrer dem i alle fall å mene noe om visse sensitive tema, for at ikke varer og kunder de promoterer skal bli skadelidende, eller publikum skal føle seg støtt.

Hvor intetsigende eller spennende er det egentlig å vite hva det tomme ansiktet på bæreren av Burberry-vesken mener om ditt og datt?

I følge NY-times-artikkelen vedlagt er det kunder og kjøpere der ute som ikke lenger kjøper et produkt, uten å vite hva modellen stemmer.

Designer-integritet

Når modell-karrieren er over, er det likefullt spennende å vite hva vedkommende mener politisk da? Med andre ord, er det produktet, f.eks en Hermes-veske som gis legitimitet via et politisk bakteppe, eller modellen? Det er ikke uvanlig at supermodeller utpeker seg som smarte, men det kan likefullt være relevant å stille spørsmål ved om modellen egentlig vet hva…

Vis opprinnelig innlegg 188 ord igjen

Kommentarer er stengt.

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere like this: